"Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimlerini benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç: ''Polis, henüz devrim ve Cumhuriyetin polisi değildir." diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek: ''Demek, adliyeyi ıslah etmek, yönetim şekline göre düzenlemek lazım.'' diyecek. Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte; bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek.

Diyecek ki: "Ben; inanç ve düşüncemin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir."

İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!
Başbuğ Gâzi Mustafa Kemâl ATATÜRK

Seçsis Yazılımı'nın hileleri ve AKP'nin sandık oyunları

Unknown | 13:47 | 0 yorum


1. Kanıt: AMERİKA'DAN KORKUNÇ İDDİA: % 10 MEZAR OYU

   ''Time'' dergisinden, Edvards Hamingtın'ın haberine göre: 3. dünya ülkelerinde yapılan seçimler veya halk oylamalarında, oylarla oynanmakta.

   Seçim yapılmadan önce o ülkedeki zorbalar veya zorbalık heveslileri, halk arasında 100 Bin kişilik dev bir araştırma yaptırırlar. Ve o yapılan araştırmalara göre seçim kurullarının veya oyların toplandığı merkezdeki bilgisayarlar önceden yüzde %10’a ayarlanır.

   Bu yüzde 10’luk şişirme ise genelde, son 10 yılda ölmüş seçmenlerin hayali oyları ile kapatılır. Ölenlerin oy pusulaları illere, ilçelere gönderilmez. Bu veriler direkt olarak; seçim merkezlerindeki bilgisayarlara daha önce kayıt edilir. Yani; bu yüzde 10’luk oy, seçimler başlamadan önce hâli hazırda bekletilir ve illere, ilçelere dağıtılarak seçim kazanılmış olur.

   Edvards Hamingtın: ‘’Bunun, son olarak uygulandığı ülke Türkiye olmuştur.’’ 

   Türkiye’de yapılan son halk oylamasında yüzde 48 % olan EVET oyları, bilgisayar yazılımı ile yüzde 58'e yükseltilmiştir.
Yani; bilgisayarda değiştirilmeseydi,  HAYIR'lar yüzde 52, EVET'ler ise yüzde 48'de kalırdı.

   Yorum: Şimdi, bu eldeki verileri toplayınca ve okyanus ötesinden Fettullah Gülen’in, “Mezardakileri de kaldırın oy kullansınlar.“ iletisi daha bir netlik kazanmış oluyor.

Vaşingtın, Feridun Tokgözoğlu


2. Kanıt:





3. Kanıt: 




4. Kanıt: Seçim ve halk oylaması yazılımı olan ''Seçsis'' ve Nüfus Kayıt Sistemi olan ''Mernis'', Türkiye'nin, topla tüfekle değil, üç beş satır yazılım komutuyla işgal edilmesi işlemidir.

Mernis sistemi: Mason olan Doğramacı ve Koç Ailesi'nin; Seçsis ise: Ne kadar Havelsan denilse de, ''İnta Spaceturk'''ün katkıda bulunduğu projelerdir.

   Secsis ve Mernis projelerinin, milli yazılım sertifikası yoktur. Yani; yazılım komutları açıkta değildir. Verilere, ne işlem yapildiği belli değildir. Mernis sisteminde, Microsoft ürünü ''asp.net + smart client'' altyapısı; Seçsis te ise, ''Oracle'' altyapısı vardır.

''Oracle ve Microsoft'''un, CIA gibi istihbarat kurumları ile ilişkisi olduğu bilinmektedir.

Mernis sistemine ''xml web servis'' üzerinden; Seçsis sistemine ise, ''Uyap altyapısı'' üzerinden müdahale edilebilmektedir.

5. Kanıt: Güvenilirliği konusunda, herkesin kuşku duyduğu sistemin hilelerini, 2009 yerel seçimlerinde gördük. Oy sayımı ortasında elektrik kesilmeleri, sisteme ulaşamamalar ve sistem geri döndüğünde, bir anda çığ gibi artan oylar. Olacaklar belirlenmiş zaten, göz göre göre ayakta uyutuluyoruz.

Yayının oluşturulma tarihi: 27 Ağustos 2013 

Bugün: 27 Ağustos 2013, Kuvayı Milliyeci

Category:

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!:
Benim yaratılışımda fevkalade olan bir şey varsa, Türk olarak Dünya'ya gelmemdir. Her Türk ferdinin son nefesi, Türk Milleti'nin nefesinin sönmeyeceğini, onun ebedî olduğunu göstermelidir.

0 yorum