"Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimlerini benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç: ''Polis, henüz devrim ve Cumhuriyetin polisi değildir." diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek: ''Demek, adliyeyi ıslah etmek, yönetim şekline göre düzenlemek lazım.'' diyecek. Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte; bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek.

Diyecek ki: "Ben; inanç ve düşüncemin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir."

İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!
Başbuğ Gâzi Mustafa Kemâl ATATÜRK

CFR ve Bilderberg üyesi Aileler

Unknown | 15:14 | 0 yorum

Bu ailelere destek vermek isteyenler, neye hizmet edeceklerini bilmeliler!

Mustafa YOKA:
   Koc´lar hem CFR hem de Bilderberg üyesi bir ailedir. Rahmi Koc´un David Rockefeller ile özel cekilmis resimleri bile nette vardir.

   Rockfeller´in Türkiye subesi Koclardir diyebiliriz. Amerika´da iki türlü derin devlet yapisi vardir, NEOCON´lar sermaye ve orta kesimin derin devleti ve Amerikan Ulusalcilari. Neoconlarin dünya genelindeki adina kisaca "Küreselciler" diyebiliriz. Fettos´da Neoconlarin adamlarindandir. Hatta fettos bir konusmasinda "Amerikanlarin Neoconlari varsa bizimde yeni Osmanlicilarimiz vardir" demistir.
   11 Eylül´den sonra Amerikan cekirdek devleti bu patronlarin defterini dürme karari vermistir. Bunlarda tasi taragi toplayip Londra´ya gecis yapmislardir. Artik küreselcilerin merkezi Londra ve Hollanda gibi ülkelerdir. RTE´yi iktidara getirenlerde küreselcilerdir. Ona, bazi sözler karsiliginda iktidar vermislerdi. Simdi hesap kesmektedirler. RTE, su anda küreselcilerin hedefindedir. A.Gül kraliceden madalya almis, arti Chatham House´dan da ödüllü küreselcilerin adamidir. Kilicdaroglu´da ayni sekilde küreselcilerin operasyonuyla basa getirilmistir.

Feza Yüceler:
   Ali KOÇ'un otelin kapısını direnişcilere açması hem hedefte olanın RTE olduğunun onayı hem de kuyumuzu kazanın kendileri olduğunun örtülmesi ve KOÇ Gurubunun ürünlerinin boykotunu önlemek amacıyla olabilir mi? Saldırı otele değil, direnişcilere değil miydi zaten?

   İktidara getiren BİZİZ, götüren de BİZİZ mesajı aslında KOÇ'un ki. Daha ne kadar açık olsun ki? Altımızı oyanlar bunlar, başımıza her türlü belayı musallat edenler bunlar, savaşları çıkartan, silahlardan kazanan bunlar, kanımızı emen bunlar...

   Dünyada ne kadar aç, muhtaç ve ezilen varsa sebebi bunlar.

Yayının oluşturulma tarihi: 21 Haziran 2013 

Bugün: 26 Ağustos 2013, Kuvayı Milliyeci

Category:

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!:
Benim yaratılışımda fevkalade olan bir şey varsa, Türk olarak Dünya'ya gelmemdir. Her Türk ferdinin son nefesi, Türk Milleti'nin nefesinin sönmeyeceğini, onun ebedî olduğunu göstermelidir.

0 yorum