25 Ağustos 2013 Pazar

SURATINIZA, SIFATINIZA

Ülkenin bütün kurumları iflas etmiştir! PKK'lının biri çıkıp: "Bir gecede Türkiye’yi alt üst edebilecek örgütlenmeye sahibiz!" diyor ve kimseden çıt çıkmıyor!

Hükumet, aslî görevi başında; ihanetin açtığı tüm mevzilerden haberdardır ve Türk tarihinin gördüğü en büyük ihanetin baş mimarıdır! Boşuna eleştirmeye gerek yok, sabah akşam yinelemeye gerek yok! Bunu kabullenin; adamlar verilen görevlerini yapıyor.

CHP ve MHP, sessizliğin derin çukurunda; tarihin gördüğü en büyük akıl tutulmasını sergiliyor! Ümit etmeyiniz, aldanırsınız; tescilli hain dolu kadrolarıyla stepne görevi görmektedirler!

Genel Kurmay, ele geçirilmişliğin son deminde, başkanı ''Özel'' bir paşa; paşa paşa emekliliğini beklemekte! Medet ummayınız!

Yargı deseniz, katilleri serbest bırakma peşinde, vatanseverleri kafesleme derdinde! Adalet beklemeyiniz; o şimdi tecavüze uğramış bir teyze olarak köşesine çekilmiş durumda, gözlerinin bağını utancından açamamış, öyle yorgun.

Kimse ''OOK'' yüzünden (oturma organı korkusu) görevini yapmıyor; tutturmuşlar bir ''emir komuta zinciri'' terânesi, gemisini yürüten kaptan misali adamım diye ortalıkta geziyorlar.

Koskoca ülke takılmış bir iki aklı evvelin peşine cehennemine doğru gidiyor; bu adamların bırakın ülke yönetmeye, yarım porsiyon danayı güdecek zekaları bile yok! Yok mu bunların raporunu yazacak bir doktor! Zira, Cumhuriyet'in savcılarından geçeli epeyi oldu!

Hesap sorulmayacak zannediyor; ''emir komuta'' kurtaracak sanıyorlar! Hadi bakalım devam...

Sabah akşam da bana soruyor birileri ''korkmuyor musun'' diye; sıçandan korkan ''it'' olsun!

Kızımın yüzüne bakamazken; o benim resimlerime baksın daha iyi!

Bu şerefsizliğe razı gelmek gücüme gidiyor; boyun eğenlerin Allah cezasını versin!

Hepsinin suratına tüküreyim!

Cem Yağcıoğlu 27-06-2013 yeterin sonuna doğru...

Dipçe: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=601401743227843&set=a.211283165573038.56966.190422044325817&type=1&theater 

Yayının oluşturulma tarihi: 27 Haziran 2013 

Bugün: 25 Ağustos 2013, Kuvayı Milliyeci

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder