25 Ağustos 2013 Pazar

Diren Lice'ye Destek Verenler

   

   Feysbuk'taki şu sayfaya (TC Tehlikenin Farkında Mısınız) dikkat edin! 

   Bu sayfa; Irkçı Kürtler'e destek vermeye başladı! Ona yazdığım bir eleştiri yazımı yayımlıyorum.

TC Tehlikenin Farkında Mısınız: TAKSİM GEZİ DİRENİŞİ , BU AKŞAM LİCE OLAYLARINI GÜNDEMİNE ALDI! DAYAN LİCE , YANINDAYIZ.
Kadıköy bugün Lice için de yürüyor
Kadıköy'de bir araya gelen binlerce kişi, bugün Lice'de katledilen yurttaş için yürüyüşe geçti. Yürüyüşte sık sık "Yaşasın halkların kardeşliği" sloganı atılıyor.
10 bin kişi yeniden Yoğurtçu Parkı'na doğru yürüyor.
Kadıköy'den bir görüntü:
Kadıköy'lüler, "Diren Lice, Kadıköy seninle" sloganı atıyor.
Kadıköy Altıyol'da bir araya gelen binlerce kişi, bugün Lice'de jandarmanın açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden yurttaş için yürüyor.
Yürüyüş boyunca sık sık "Yaşasın halkların kardeşliği", "Biji bıratiya gelan" sloganları atılıyor.

TC Kuvayı Milliyeci: Hasta mısın arkadaşım sen? Ne Lice'si? Oradakiler bölücü PKK yandaşı. Aklını başına al! İki de bir halkların kardeşliği deyip durma. Bu topraklarda tek bir millet yaşar. O da Yüce Türk Milleti'dir.

   Bu sayfanın takipçileri, benim yazdığım yoruma çok yoğun şekilde destek verince, sayfanın yöneticisi beni sayfadan attı. Lütfen, her AKP'ye karşı olan sayfaları, yurtsever sanmayın saygıdeğer dostlarım.

Esra Alis: Lice ne yaaa yuuh salakmı bunlar. Her yer cizre heryer direniş mi var sırada. Valla direnişi zekice bitirdiler akp ilk kez zekice bir komplo kurdu. Lice'de pankartları bile sarı kırmızı yeşil. Gündem provokatif birşekilde değişirken benin gibi düşünenler meydana inmez. Sap samanla işte şimdi karıştı. 

Yayının oluşturulma tarihi: 28 Haziran 2013 

Bugün: 25 Ağustos 2013, Kuvayı Milliyeci

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder