"Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimlerini benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç: ''Polis, henüz devrim ve Cumhuriyetin polisi değildir." diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek: ''Demek, adliyeyi ıslah etmek, yönetim şekline göre düzenlemek lazım.'' diyecek. Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte; bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek.

Diyecek ki: "Ben; inanç ve düşüncemin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir."

İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!
Başbuğ Gâzi Mustafa Kemâl ATATÜRK

SURATINIZA, SIFATINIZA

Unknown | 15:31 | 0 yorum

Ülkenin bütün kurumları iflas etmiştir! PKK'lının biri çıkıp: "Bir gecede Türkiye’yi alt üst edebilecek örgütlenmeye sahibiz!" diyor ve kimseden çıt çıkmıyor!

Hükumet, aslî görevi başında; ihanetin açtığı tüm mevzilerden haberdardır ve Türk tarihinin gördüğü en büyük ihanetin baş mimarıdır! Boşuna eleştirmeye gerek yok, sabah akşam yinelemeye gerek yok! Bunu kabullenin; adamlar verilen görevlerini yapıyor.

CHP ve MHP, sessizliğin derin çukurunda; tarihin gördüğü en büyük akıl tutulmasını sergiliyor! Ümit etmeyiniz, aldanırsınız; tescilli hain dolu kadrolarıyla stepne görevi görmektedirler!

Genel Kurmay, ele geçirilmişliğin son deminde, başkanı ''Özel'' bir paşa; paşa paşa emekliliğini beklemekte! Medet ummayınız!

Yargı deseniz, katilleri serbest bırakma peşinde, vatanseverleri kafesleme derdinde! Adalet beklemeyiniz; o şimdi tecavüze uğramış bir teyze olarak köşesine çekilmiş durumda, gözlerinin bağını utancından açamamış, öyle yorgun.

Kimse ''OOK'' yüzünden (oturma organı korkusu) görevini yapmıyor; tutturmuşlar bir ''emir komuta zinciri'' terânesi, gemisini yürüten kaptan misali adamım diye ortalıkta geziyorlar.

Koskoca ülke takılmış bir iki aklı evvelin peşine cehennemine doğru gidiyor; bu adamların bırakın ülke yönetmeye, yarım porsiyon danayı güdecek zekaları bile yok! Yok mu bunların raporunu yazacak bir doktor! Zira, Cumhuriyet'in savcılarından geçeli epeyi oldu!

Hesap sorulmayacak zannediyor; ''emir komuta'' kurtaracak sanıyorlar! Hadi bakalım devam...

Sabah akşam da bana soruyor birileri ''korkmuyor musun'' diye; sıçandan korkan ''it'' olsun!

Kızımın yüzüne bakamazken; o benim resimlerime baksın daha iyi!

Bu şerefsizliğe razı gelmek gücüme gidiyor; boyun eğenlerin Allah cezasını versin!

Hepsinin suratına tüküreyim!

Cem Yağcıoğlu 27-06-2013 yeterin sonuna doğru...

Dipçe: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=601401743227843&set=a.211283165573038.56966.190422044325817&type=1&theater 

Yayının oluşturulma tarihi: 27 Haziran 2013 

Bugün: 25 Ağustos 2013, Kuvayı Milliyeci

Category:

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!:
Benim yaratılışımda fevkalade olan bir şey varsa, Türk olarak Dünya'ya gelmemdir. Her Türk ferdinin son nefesi, Türk Milleti'nin nefesinin sönmeyeceğini, onun ebedî olduğunu göstermelidir.

0 yorum